Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/497-8899

Cleanex speciális felmosószer 1L
Cleanex speciális felmosószer 1L
1 999 Ft

Cleanex speciális felmosószer 1L

Villámgyors száradás, intenzív parfüm illat.

Fokozott tisztító hatás. Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik.
Gátolja a lerakódások képződését. Közömbösíti a felmosóvízben lévő ásványi anyagokat, ezen kívül folyamatosan használva eltávolítja a már meglévő ásványanyag lerakódásokat a padlóról.
Visszaállítja a felület eredeti fényét. A lerakódások eltávolításával segít visszaállítani a padló eredeti megjelenését.
Gyorsan és csíkmentesen szárad. Az átlagos felmosószereknél gyorsabban szárad, így hamarabb igénybe vehető a vele tisztított padló. A Cleanex a felület fényesítése, mattítása nélkül tisztít, nem változtatja meg az eredeti padló megjelenését. Prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül, nem hagy nyomot a felületen.
Tartós illat (amarilisz parfüm). Kellemes illatot biztosít a felmosás közben és még hosszan utána.
Foszfátmentes. A csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a helyi fauna pusztulásához vezet. A Cleanex felmosószer foszfátmentes összetétele környezetbarát takarítási technológiát tesz lehetővé.
1 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek
CLEANEX felhasználási területei
Élelmiszeripar
Ételgyártás
Fitnesz
Háztartás
Intézmény
Irodaház
Italgyártás
Közétkeztetés
Vendéglátóipar
Wellness
Adatok
brand:
CleanDepo
Cikkszám:
090534
Tömeg:
1,06 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek