Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/497-8899

Kanalak,lapátok és kiszedők

52termék
A Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line 12 részes konyhai készlet kései rozsdamentes acélból készültek, tapadásmentes bevonattal, a konyhai kiszedők nylon anyagúak A rozsdamentes acél kések nem őrzik meg az ételszagot, antibakteriálisak.
A pengéken található mélyedések segítik a vékony szeletelést, tapadás nélkül.
A nylon konyhai kiszedő kanalak és eszközök használatával megakadályozhatja a bevonatos edények és serpenyők karcolódását.
A különleges kia...
11
15 990 Ft
17 990 Ft 
Kezdete: 2022.12.03 Vége: 2022.12.24
A Berlinger Haus Ebony Rosewood Line spatula nylonból készült, így használat közben nem karcolja meg az edények, serpenyők márvány bevonatát.

A konyhai eszköz nyele dekoratív, rózsafa csíkkal, felakasztható.

Mosogatógépben tisztítható.

Szín: fekete/rózsafa csíkkal
A Berlinger Haus Metallic Carbon Line 13 részes konyhai készlet kései rozsdamentes acélból készültek, tapadásmentes bevonattal, a konyhai kiszedők nylon anyagúak

A rozsdamentes acél kések nem őrzik meg az ételszagot, antibakteriálisak. A pengéken található mélyedések segítik a vékony szeletelést, tapadás nélkül.

A nylon konyhai kiszedő kanalak és eszközök használatával megakadályozhatja a bevonatos edények és serpenyők karcolódását. A különleges kialakítás megakadályo...
4
17 990 Ft
18 690 Ft 
Kezdete: 2022.12.03 Vége: 2022.12.16
A Berlinger Haus Emerald Collection konyhai eszközei nylonból készültek, így használat közben nem karcolják meg az edények, serpenyők márvány bevonatát.

A kiszedő készlet elegáns, illik a termékcsalád többi konyhai kiegészítőjéhez.

PFOA, kadmium- és ólommentes.

Mosogatógépben mosható.

A készlet tartalmaz egy műanyag állványt, a konyhai eszközök tárolására, de az eszközök kialakítás lehetővé teszi az akasztó használatát is.

hn737_BH6243A kanalak és lap...
7 990 Ft
Berlinger Haus Black Rose Collection 7 részes konyhai eszköz készlet.Az eszközök felakaszthatóak 32,5 cm.
A különleges kialakításnak köszönhetően nem érnek a konyhapulthoz így nem hagynak nyomot.A tároló 360°-ban forgatható.
Tisztítása mosógatószeres vízzel.Mosógatógépben nem mosható!
Készlet tartalma:
1 db merőkanál
1 db spagetti szedő
1 db szűrő kanál
1 db főző kanál
1 db fordítólapát
1 db passzírozó
1 db állvány
8 790 Ft
A Berlinger Haus Royal Black Collection fordító lapát nylonból készült, így használat közben nem karcolja meg az edények, serpenyők márvány bevonatát.
A konyhai eszköz nyelén dekoratív ezüst csíkkal.
Mosogatógépben tisztítható.
Szín: fekete/ezüst
A Berlinger Haus Royal Black Collection 12 részes konyhai készlet kései rozsdamentes acélból készültek, tapadásmentes bevonattal, a konyhai kiszedők nylon anyagúak
A rozsdamentes acél kések nem őrzik meg az ételszagot, antibakteriálisak. A pengéken található mélyedések segítik a vékony szeletelést, tapadás nélkül.
A nylon konyhai kiszedő kanalak és eszközök használatával megakadályozhatja a bevonatos edények és serpenyők karcolódását. A különleges kialakítás megakadál...
17 590 Ft