Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/497-8899

Uránia fertőtlenítő mosogatószer 1L
Uránia fertőtlenítő mosogatószer 1L
3 990 Ft

Uránia fertőtlenítő mosogatószer 1L

A világ első klórmentes fertőtlenítő mosogatószere. Az Urania alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Kombinált mosogatószer. Egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg víz és energia (munkaidő) takarítható meg.
Baktericid (MRSA), fungicid, virucid. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer a HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja.
Gyors fertőtlenítő hatás (5 perc). Ennyi idő alatt elvégezhető a mosogatási művelet az áztatás közben, így amíg eltelik az 5 perc, addig sem kell várni.
Nagyon alacsony felhasználási koncentráció (0,5%). 0,5%-os alkalmazással -nagy fehérjeterhelés mellett-tökéletesen tisztít és fertőtlenít.
Klór-és oldószermentes. A klór mérgező szaga és rendkívül maró hatása mellőzésével mosogatja el a tányérokat, edényeket és evőeszközöket.
Friss citrus illat (narancs). Kellemes közérzetet biztosít a mosogatás közben, és nem befolyásolja a feltálalt ételek élvezhetőségét.
Foszfátmentes. A csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a helyi fauna pusztulásához vezet. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé.
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
URANIA felhasználási területei
Egészségügy
Élelmiszeripar
Intézmény
Italgyártás
Közétkeztetés
Vendéglátóipar
Adatok
brand:
CleanDepo
Cikkszám:
510174
Tömeg:
1,08 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek