Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
0
7
9
6
2
5
Termék részletek


Uránia fertőtlenítő mosogatószer 1L

Uránia fertőtlenítő mosogatószer 1L
2 750 Ft
A világ első klórmentes fertőtlenítő mosogatószere. Az Urania alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Kombinált mosogatószer. Egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg víz és energia (munkaidő) takarítható meg.
Baktericid (MRSA), fungicid, virucid. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer a HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja.
Gyors fertőtlenítő hatás (5 perc). Ennyi idő alatt elvégezhető a mosogatási művelet az áztatás közben, így amíg eltelik az 5 perc, addig sem kell várni.
Nagyon alacsony felhasználási koncentráció (0,5%). 0,5%-os alkalmazással -nagy fehérjeterhelés mellett-tökéletesen tisztít és fertőtlenít.
Klór-és oldószermentes. A klór mérgező szaga és rendkívül maró hatása mellőzésével mosogatja el a tányérokat, edényeket és evőeszközöket.
Friss citrus illat (narancs). Kellemes közérzetet biztosít a mosogatás közben, és nem befolyásolja a feltálalt ételek élvezhetőségét.
Foszfátmentes. A csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a helyi fauna pusztulásához vezet. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé.
 • URANIA felhasználási területei
  Egészségügy
  Élelmiszeripar
  Intézmény
  Italgyártás
  Közétkeztetés
  Vendéglátóipar
 • Cikkszám
  510174
  Tömeg
  1,08 kg/db
Webáruház készítés